Your search results

Casa Diana

  • Casa P+M formata din living, 3 dormitoare, 3 bai, terasa si 2 balcoane.
    • Suprafata utila totala 120,41 mp

 

Pretul calculat pentru parcelele standard cu suprafata de 612 mp. 

Casa de vanzare model Diana

Case de vanzare Timisoara bine construite si preturi sub 100.000 euro sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Diana

Va  propunem casa Diana, o casa noua de vanzare, la pretul de 88.883 euro + TVA 8862 euro. Pretul exprimat este pentru casa cu teren de 612 mp.

Aceasta este o casa cu 3 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai, terasa si 2 balcoane.

Proiectul acestei case a pornit din dorinta de a oferi un spatiu de locuit cat mai confortabil, ambele dormitoare de la mansarda avand bai si dressinguri proprii asigurand un grad inalt de independenta a locuitorilor casei.

 

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem o terasa la intrarea in casa, un hol, living cu loc de luat masa, un dormitor/birou, o baie,  o bucatarie prevazuta cu o camara si o terasa in partea laterala a casei cu acces din living si bucatarie.

Livingul are o suprafata de 23 mp; bucataria este deschisa cu o suprafata de 7,42 mp; la cerere si contracost bucataria se poate inchide formand un open space cu livingul.

Terasa este acoperita, are 13,56 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.

Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

 

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse  doua dormitoare, fiecare cu acces separat si cu ferestrele orientate spre partea laterala si spre spatele casei.

Ambele dormitoare au dressing, baie proprie cu vana si acces la un balcon propriu. Ambele bai au aerisire prin fereastra normala.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 14 modele de arhitectura propuse de noi in Serena.

Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/mansarda1.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/parter1.pdf”]

Documents
Suprafata : 120 m2
Lot : 612 m2
Dormitoare: 3
Bai: 3
curte in fata
balcon

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Roxana

33 119 m2
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase ...
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase Suprafata utila totala: 119,89 mp   ...
112,736 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...