Your search results

Casa Duplex Gemini

  • 1/2 Duplex  P+M format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, o terasa si 2 balcoane
  • Suprafata utila totala: 110,48 mp

Pret la cheie/ unitate locativa

Pretul include TVA si este calculat pentru parcelele standard cu suprafata de 378 mp.


Casa de vanzare model Gemini duplex

Case de vanzare Timisoara bine construite si preturi sub 100.000 euro sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Gemini duplex

Aceasta casa noua de vanzare este alcatuita din doua unitati locative identice, alaturate si a fost proiectata pentru a oferi un spatiu de locuit cald, confortabil pentru o familie compusa din 3-4 persoane.

Bucataria deschisa, in care se poate amenaja un loc de servit masa, comunica direct cu livingul foarte luminos. Casa este astfel proiectata incat bucataria sa se poata inchide pentru acele familii care gatesc des.

Livingul cu suprafata de 25,80 mp ofera un spatiu de relaxare pentru intreaga familie,  fiind suficient de mare  pentru a se amenaja si un loc de luat masa pentru ocazii deosebite.

Baia de la parter este amenajata cu cabina de dus, vas wc, rezervor wc, lavoar si are instalate sursele de alimentare cu apa si electricitate pentru masina de spalat; de asemenea baia este prevazuta cu un radiator tip scarita pentru incalzire. Fereastra de la baie are dimensiunile de 70/120 asigurand un optim de ventilatie si lumina naturala.

Pe timpul verii, masa poate fi servita pe terasa cu acces direct din bucatarie, terasa a carei suprafata este de 9,90 mp.

Mansarda este formata din 3 dormitoare: unul matrimonial, cu suprafata de 13,50 mp si doua dormitoare pentru copii cu suprafetele de 12,42 mp si 12,63 mp. Dormitorul matrimonial are acces la balconul dinspre curte si are o suprafata de 4,25 mp. Cele 3 dormitoare au o baie comuna, cu vana, vas wc, rezervor wc, lavoar, radiator tip scarita pentru incalzire. Fereastra este identica cu cea de la parter pentru a asigura o continuitate din punct de vedere arhitectural.

Tot la mansarda este prevazut pe fatada un balcon minimal care se poate amenaja cu plante si mobilier.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 14 modele de arhitectura propuse de noi in Serena.

Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/09/thumb_Plan-parter-GEMINI.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/09/thumb_Plan-etaj-GEMINI.pdf”]

Documents
Suprafata : 110 m2
Lot : 378 m2
Dormitoare: 3
Bai: 2
curte in fata
gard
veranda
balcon

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Roxana

33 119 m2
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase ...
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase Suprafata utila totala: 119,89 mp   ...
112,736 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...