Your search results

Casa Felicia

104,194 € euro
  • Casa P+M, formata din living, bucatarie, 4 dormitoare, 2 bai, terasa si balcon
  • Suprafata utila totala: 116,67 mp

Pret la cheie:  104.194 euro + TVA 19%

La pretul casei se adauga costul parcelei de teren, care variaza in functie de:
-suprafata parcelei
-zona in care este situata parcela (A, B, C)
A – 39 euro+TVA
B – 35 euro+TVA
C – 30 euro+TVA


Casa de vanzare model Felicia

Case de vanzare Timisoara bine construite si preturi sub 100.000 euro sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Felicia

Cel mai bine vandut model de casa la cheie din Serena. Casa Felicia a fost repetata de 9 ori in cartier, fiind o casa bine impartita.

Casa Felicia este o cu patru dormitoare si living, o bucatarie, doua bai si un dressing. La aceasta casa toate echipa implicata in dezvoltarea Serena a urmarit aspectul functionalitatii si utilizarii cat mai eficiente a fiecarui spatiu.

Pretul include toate celelalte finisaje – tencuieli interioare si exterioare, ferestre termopan, gresie si faianta, podele laminate, usi Porta-Doors, centrala Vaillant pe gaz, obiectele sanitare din bai etc.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter este prevazut un dormitor  de 11,37 mp cu orientare spre gradina care poate fi utilizat drept camera bunicilor si care in functie de modul de viata al locatarilor se poate deschide spre living pentru a forma o zona de zi pentru intalnirile cu prietenii de 33,37 mp. Fereastra dormitorului poate fi realizata cu parapet zero sau cu parapet normal.

Livingul de 22 mp este orientat spre gradina de 612 mp spre care se trece prin terasa acoperita de 14,4 mp unde se poate amenaja un loc de luat masa in exterior. Bucataria este inchisa, are 12 mp si are dublu acces atat dinspre hol cat si dinspre living, astfel nu incomodeaza accesul celor din dormitoarele de la mansarda catre bucatarie.

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse trei dormitoare dintre care unul foarte mare de 14,9 mp utili cu intrare intr-un dressing propriu cat si o baie de 7,70 mp.

Compartimentarile interioare din caramida sau gipscarton pot fi modificate la cererea cumparatorului daca exista aceasta posibilitate din punct de vedere constructi, de exemplu:

Bucataria ieste deschisa formand impreuna cu livingul o zona de tip open space, sau poate fi inchisa separat de living.

Se poate renunta la peretele dintre living si dormitorul de la parter, obtinandu-se astfel un living in forma de L, cu suprafata de 33,37 mp.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 14 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/mansarda-Felicia1.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/parter-Felicia1.pdf”]

Documents
Pret: 104,194 € euro
Suprafata : 116 m2
Lot : 612 m2
Dormitoare: 4
Bai: 2
curte in fata
balcon
mansarda

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Roxana

33 119 m2
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase ...
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase Suprafata utila totala: 119,89 mp   ...
112,736 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...