Your search results

Casa Gabriela

108,256 €
noua
  • Casa P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 3 terase
  • Suprafata utila totala: 118,27 mp

Pret la cheie: 108.256 € + TVA 19%

La pretul casei se adauga costul parcelei de teren, care variaza in functie de:
-suprafata parcelei
-zona in care este situata parcela (A, B, C)
A – 39 euro+TVA
B – 35 euro+TVA
C – 30 euro+TVA

Casa de vanzare model Gabriela

Case de vanzare Timisoara bine construite sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Gabriela

Aceasta casa la cheie este compusa din living, bucatarie, 4 dormitoare din care cel de la parter poate fi folosit ca si birou, 3 bai si 3 terase.

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living, un dormitor de oaspeti/parinti/bunici ce poate fi transformat in birou, o baie cu cada in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.

Livingul are o suprafata de 20,54 mp si este orientat spre gradina; spre deosebire de alte proiecte aici bucataria este inchisa si are o suprafata de 12,25 mp.

Terasa este acoperita, are 13,42 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.

Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

 

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat.

2 dintre dormitoare au suprafete mari, de 15,58 mp si 14,33 mp iar cel de-al treilea, pentru copil, are o suprafata de 12,00 mp utili. Cele 2 bai au acces separat fiecare si au aerisire prin fereastra normala. Una dintre bai are o suprafata utila de 6,58 mp si este dotata cu cada, bideu, wc, chiuveta, iar cealalta are o suprafata de 3,88 mp si este dotata cu dus, wc, chiuveta.

Compartimentarile expuse mai sus pot fi schimbate partial in functie de ideile/personalitatea/nevoile fiecarui client. Una sau mai multe discutii cu arhitectul va vor intari ideea ca alegerea dvs – casa Gabriela – este o alegere buna, casa Gabriela fiind o casa la cheie (alaturi de toate celelalte construite de noi) bine facuta, bine proiectata, o casa cu teren care poate fi lasata mostenire copiilor.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 14 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/PLAN-PARTER-CASA-Gabriela-25.02.14.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/04/PLAN-MANSARDA-CASA-Gabriela-25.02.14.pdf”]

Documents
Pret: 108,256 €
Suprafata : 118 m2
Lot : 612 m2
Camere: 5
Dormitoare: 4
Bai: 3
incalzire centrala
curte in spate
curte in fata
gard
balcon
mansarda
terasa

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Roxana

33 119 m2
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase ...
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase Suprafata utila totala: 119,89 mp   ...
112,736 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...