Your search results

Casa Ioana

104,194 €
  • Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 2 terase
  • Suprafata utila totala: 119,12 mp

 

Pretul  este calculat pentru parcelele standard cu suprafata de 612 mp.


Pret la cheie: 104.194 € + TVA 19%

La pretul casei se adauga costul parcelei de teren, care variaza in functie de:
-suprafata parcelei
-zona in care este situata parcela (A, B, C)
A – 39 euro+TVA
B – 35 euro+TVA
C – 30 euro+TVA

Casa de vanzare model Ioana

Case de vanzare Timisoara bine construite si preturi sub 100.000 euro sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Ioana

Casa este compusa din: living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai si 2 terase.

Acest model de casa la cheie este potrivita atat pentru o familie tanara cu copii mici cat si pentru 2 familii, avand in vedere ca la etaj exista un dormitor cu baie proprie.

 

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living cu loc de luat masa la momente festive, o baie cu dus in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa permanent si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.

Livingul are o suprafata de 24,48 mp, este orientat spre gradina; bucataria este deschisa spre living si hol, are o suprafata de 15,28 mp; la cerere si contra cost bucataria se poate inchide atat spre hol cat si spre living cu pereti, in care se pot decupa usi simple sau duble.

Terasa este acoperita, are 20 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.

Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

 

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat si cu ferestrele orientate spre partea laterala a casei.

Doua dormitoare au suprafata mare, de 16,79 mp utili fiecare; unul dintre acestea este dormitor matrimonial si are baie proprie, cu vana si bideu, in suprafata de 5,16 mp. Celelalte 2 dormitoare sunt dispuse in diagonala si au acces la a doua baie in suprafata de 7,04 mp, care este dotata de asemenea cu vana si bideu.Una dintre bai are aerisire prin fereastra normala, cealalta prin fereastra tip velux.

Impreuna parterul si mansarda alcatuiesc o casa cu 3 dormitoare in care fiecare mp a fost gandit pragmatic si eficient: bucataria si livingul cu spatii vitrate cat mai mari, orientate spre gradina pentru o maximizare a patrunderii luminii naturale  si pentru a pune in evidenta gradina, ferestre mari la toate cele 3 dormitoare, o baie la parter si 2 bai la etaj astfel incat nici un membru al familiei sa nu fie stanjenit in rutina zilnica, o terasa generoasa; speram ca toate cele de mai sus sa se dovedeasca si in realitate cat mai aproape de locuinta ideala gandita de fiecare dintre noi.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 14 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2014/11/PLAN-PARTER-CASA-ioana.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2014/11/PLAN-MANSARDA-CASA-ioana.pdf”]

Documents
Pret: 104,194 €
Suprafata : 119 m2
Lot : 612 m2
Dormitoare: 3
Bai: 3
incalzire centrala
curte in fata
gard
centrala termica

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Roxana

33 119 m2
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase ...
Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase Suprafata utila totala: 119,89 mp   ...
112,736 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...