Your search results

Casa Roxana

112,736 €
  • Casa P+M formata din 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, 3 bai si 2 terase
  • Suprafata utila totala: 119,89 mp

 

Pret la cheie: 112.736 € + TVA 19%

La pretul casei se adauga costul parcelei de teren, care variaza in functie de:
-suprafata parcelei
-zona in care este situata parcela (A, B, C)
A – 39 euro+TVA
B – 35 euro+TVA
C – 30 euro+TVA

 

Casa de vanzare model Roxana

Case de vanzare in  Timisoara bine construite  sunt greu de gasit.De aceea cumparand o parcela in Serena poti sa iti constuiesti o casa noua la cheie pe care sa o compartimentezi asa cum iti doresti.

Alege un model de casa si construim pentru tine.

Pentru ca in 8 luni sa te poti muta intr-o casa noua bine construita si la pret decent, nu trebuie decat sa alegi o parcela si un model de casa dintre cele 14 propuse de noi pe site.

O intalnire cu inginerii nostri iti va clarifica toate detaliile tehnice despre care ai intrebari.

O casa de vanzare in cartierul Serena se construieste pe comanda, cu un avans de 15% din costul casei si toata suma pentru achizitia parcelei de teren.Termenul de executie este in medie 8 luni daca nu se convine altfel.

Casele se predau la cheie cu toate finisajele interiare si exterioare, usile, pardoselile, obiecte sanitare, podele, centrale pe gaz, radiatoare, prize si intrerupatoare, gardurile de contur si de front.Vezi capitolul detalii tehnice unde poti studia exact ce intra in pret.

Toate modelele de case de vanzare construite de noi sunt sub 120 mp utili si au regim de parter + mansarda.

Descriere casa Roxana

Aceasta casa la cheie este compusa din living, bucatarie, 3 dormitoare si birou, 3 bai si 2 terase.

 

Structura suprafetei utile de la parter:

La parter avem: o terasa la intrarea in casa, un hol de distributie spre mansarda/parter, un living, un birou care poate fi folosit si ca dormitor, o baie cu dus in care este instalata si masina de spalat, o bucatarie cu loc de luat masa si o terasa in spatele casei care este accesibila atat din bucatarie, cat si din living.

Livingul are o suprafata de 20,88 mp, este orientat spre gradina; bucataria este deschisa dar la cerere se poate inchide, si are o suprafata de 10,50 mp.

Terasa este acoperita, are 27,88 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.

Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.

 

Structura suprafetei utile mansarda:

La mansarda sunt dispuse cele trei dormitoare, fiecare cu acces separat. Doua dintre dormitoare au ferestrele orientate spre gadina iar al treilea dormitor are ferestrele orientate spre partea laterala a casei.

Dormitoarele au suprafete mari, de 15,80 mp, 14,45 mp si 13,50 mp utili, din care unul este matrimonial, cu baie proprie in suprafata de 4,91 mp. Ambele bai sunt dotate cu cada, iar baia care deserveste celelalte 2 dormitoare are o suprafata utila de 5,73 mp.

Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre modelele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Pentru a alege dintr-o diversitate mai mare de modele de case daca vrei sa construiesti in regie proprie vezi site-ul www.casedevanzaretimisoara.ro unde gasesti 34 de modele de case lucrate de echipa noastra de arhitecti si proiectanti.Tu doar trebuie sa alegi o parcela si noi iti punem la dispozitie proiectul de arhitectura, rezistenta, instalatii termice/sanitare si electrice.

[pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/09/PLAN-PARTER1.pdf”] [pdf-embedder url=”http://casedevanzaretimisoara.ro/wp-content/uploads/2015/09/PLAN-MANSARDA1.pdf”]

Documents
Pret: 112,736 €
Suprafata : 119 m2
Lot : 612 m2
Dormitoare: 3
Bai: 3

Compara case

Case similare

Casa Claudia

43 119 m2
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 ...
Casa de vanzare P+M formata din 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si 4 terase • Suprafata utila totala: 119,60 ...
115,482 €

Casa Duplex Miriana

22 85 m2
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 ...
Casa alipita, formata din doua unitati 1/2 P+M cu 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita si balcon Suprafata ...

Casa Duplex Gemini

32 110 m2
1/2 Duplex  P+M format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, o terasa si 2 ...
1/2 Duplex  P+M format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, o terasa si 2 balcoane Suprafata utila totala: 110,48 mp ...