Your search results

Ce elemente se pot schimba in arhitectura unei case

Posted by Administrator on May 15, 2015
| 0
  •  

De curand, am avut o noua familie de clienti in vizita in Serena, o familie de tineri de aproximativ 35 ani, care au vizitat prima data cartierul in urma cu 3-4 ani. La acel moment, se uitau la modelul de casa Doris, o casa cu suprafata utila de 143 mp, care, datorita cotei de TVA de 24%, avea atunci un pret prea mare pentru ei.

Casa Gabriela

Au revenit interesati de casa Felicia sau de Gabriela, case care au preturile de 91.700, respectiv 92.800 EURO, avand inclusiv planurile acestor case printate. De asemenea, inca de la inceputul discutiei, au specificat ca doresc o suprafata de teren peste 1000 mp.

Am avut posibilitatea de a vizita ambele modele de case, Felicia si Gabriela, care erau deja construite. Decizia finala a fost alegerea modelului de casa Gabriela, la care clientii au cerut cateva cu modificari care nu afecteaza rezistenta casei. Ca de obicei, am prezentat elementele constructive flexibile ale proiectului, cele care pot fi modificate fara sa fie afectata rezistenta casei. Citeste mai mult >>