Your search results

De ce casa Gabriela cu 4 dormitoare si 3 bai este cel mai frecvent aleasa de cumparatori? #Timisoara

Posted by Administrator on December 2, 2015
| 0
  •  

Casa Gabriela

Incepand cu 2009 cand am construit prima casa individuala in cartierul Serena am pregatit mai multe modele de casa cu arhitectura diferita si functionalitati la interior diferite.

Principiul de baza este amplasarea unui dormitor la parter care poate fi folosit si ca birou sau ca si  camera unei persoane din familie,un adolescent sau bunicii care locuiesc impreuna cu familia.

Parterul mai cuprinde living si bucatarie openspace cat si o baie suficient de mare pentru a include o cabina de dus sau vana,eventual inca o masina de spalat care sa deserveasca dormitorul de la parter.

La etajul casei de obicei sunt amplasate 3 dormitoare si o baie.Sunt case care au la etaj o alta configuratie de exemplu 2 dormitoare mari cu baie proprie pentru familie cu un copil si care nu au nevoie de 3 dormitoare sus.La toate casele propuse de noi accentul este pus pe functionalitatea spatiilor la interior astfel ca in cei 120mp utili ai fiecarei case sa nu se foloseasca holuri,spatii de trecere foarte mari,inutile.

Din 2014 cand am prezentat pe site-ul propriu casa Gabriela ce are un aspect  modern si o mansarda mai inalta,am repetat aceasta casa la solicitarea clientilor de 14 ori,pentru fiecare cumparator am construit modelul standard Gabriela prezentat pe web cu mici modificari cerute de fiecare functie de preferinte.

Casa Gabriela are 4 dormitoare, 3 bai si bucatarie open space dar unii clienti au renuntat la o baie sau au inchis bucataria.Ferestrele sunt mai mari asigurand luminozitatea incaperilor.

O casa similara tot de 120 mp si aspect asemanator este casa Ioana dar care nu are prevazut dormitorul de la parter de aceea credem ca nu s-a construit de cat pentru doi clienti.