Your search results

De ce nu gasesti in Timisoara o casa la un pret decent? Cumpara in Serena o casa cu 100.000 de euro. #Timisoara

Posted by Administrator on November 2, 2015
| 0
  •  

Cei care cauta sa cumpere o casa in Timisoara ,sunt in situatia sa caute pe site-urile de anunturi imobiliare case de vanzare si de obicei dupa vizionarea caselor existente la vanzare in piata locala constata urmatoarele aspecte:

Nu gasesti case bine executate si decat peste 250.000 de euro,o suma prea mare pentru o familie de tineri la inceput de drum si care chiar daca au venituri peste medie nu se califica pentru un credit atat de mare.

In luna august pe piata,singura casa de 140mp doar pe parter si cu teren de 700mp a fost de vanzare in Dumbravita si s-a vandut la 195.000 de euro in doar 5 zile de la aparitia ei pe piata.

Experienta de 20 de ani din domeniul imobiliar  ma face sa observ ca intotdeuna factorul ‘ritm de vanzare scazut’ indica lipsa ofertelor ‘bune’ din piata. Oferta buna/vandabila este aceea oferta de proprietate la vanzare care indeplineste conditiile de raport corect intre pret si calitate in contextul balantei intre cerere si oferta.

Piata se confrunta cu o cerere mai mare decat numarul ofertelor la case de vanzare gata la cheie,cu finisaje bune si functionalitate corecta din punct de vedere a compartimentarii,anume:spatiu compact,decomandat,iluminare naturala prin ferestre mari de termopan etc. Nu detaliez aici toate aspectele,cert este ca nu se mai cauta casele cu peste 250 mp  si foarte multe facilitati  de tip sala fitness,piscina,multe camere etc.

Aceste facilitati /atribute sunt specifice caselor din gama superioara,numite de multe ori in anunturile de promovare cu sintagma ‘case lux’.

Realitatea este ca cei care doresc sa cumpere o casa sunt mai ales persoane tinere cu un stil modern de viata si a caror economii sau venituri le permit achizitionarea unei case in jurul bugetului de 100.000 de euro.

Al doilea aspect constatat cand cauti ‘case de vanzare timiosara’ este ca gasesti multe case de tip duplex la sume de 110-145.000 de euro  si nu case individuale cu curte mai mare care sa-ti permita sa ai o gradina cu intimitate.

Terenurile de vanzare din interiorul orasului Timisoara care au utilitati si vecinatati Ok sunt deja la preturi de peste 150euro/mp ceea ce duce la un cost al terenului de aproximativ 100.000 de euro.

Doar terenul astfel ,are o pondere uriasa a costului casei.

In cartierul Serena Timisoara poti cumpara un teren pentru casa cu 28.800 euro cu toate utilitatile la cateva sute de metri si unde costurile bransamentelor pentru apa,gaz,canal,curent si fibra optica nu depasesc 7000 de euro.

Noi ca dezvoltator al cartierului construim case de vanzare  in Serena,la preturi de aproximativ 100.000 de euro care cuprind  podele noi,instalatii de incinta moderne,incalzire in pardoseala la cerere,radiatoare,termoizolare,centrala termica,usi interioare si exterioare de calitate.

Avantajele sunt  ca obtinem noi toate avizele,certificatele,autorizatiile necesare si astfel nu-ti mai pierzi timpul si resursele cu birocratia.

Echipa de profesionisti dedicata construirii de case in Serena iti sta la dispozitie si poti fi proprietarul unei case in aproximativ 8 luni de la obtinerea autorizatiei de constructie.

Inginerii nostrii asigura supravegherea constructiei pe toata durata executiei casei.

Poti construi si in regie proprie pe un teren cumparat in Serena si te asiguram de tot suportul nostru in timpul constructiei.