Your search results

Bogdan A. – Casa Duplex Gemini, parcela 406

Posted by Administrator on September 13, 2015
|
| 0

Putem sa confirmam toate avantajele mentionate de vecinii nostrii. Feedback-ul unor cunoscuti din cartierul Serana a fost hotarator pentru decizia de a incepe colaborarea cu Sedako in vederea construirii unei case.
Aditional putem sa mai adaugam un feedback personal.
Am inceput colaborarea cu firma Sedako cu o lipsa de incredere destul de mare si normala avand in vedere piata imobiliara din Romania (plus ca dupa 1 an de cautari de apartamente si case am intalnit tot felul de oferte “suspecte”).
Incetul cu incetul insa lipsa de incredere s-a risipit. Toate promisiunile facute au fost ideplinite sau in cazul in care nu a fost posibila indeplinirea lor, s-au cautat cele mai bune solutii alternative. Bineinteles ca probleme au existat (cum este normal la orice constructie de casa), doar ca niciodata nu am avut senzatia ca am fost pacaliti. Colaborarea cu angajatii firmei Sedako s-a bazat pe corectitudine, sinceritate si seriozitate.

O ultima remarca din partea noastra este ca dintre toti dezvoltatorii imobiliari (firme sau privati) pe care i-am intalnit, Sedako este singura firma care aplica conceptul win – win in relatia cu clientii sai. Acest lucru este vizibil atat in investitiile la nivel de cartier (drumuri, utilitati, loc de joaca pt copii, spatiu verde, etc) cat si in relatia cu locatarii sau viitorii locatari.